QUI SOM

 

CERKEM va néixer el 2020 com a resposta d’una necessitat creixent en el mercat de buscar immobles amb garanties i minimitzant la inversió, motivada per dos factors:

  1.  Pels efectes de la pandèmia de la COVID-19, que obligava a la gent a estar en habitatges que no complien les seves necessitats. Els particulars van començar a buscar habitatges més adaptats a les seves noves necessitats, alhora que minimitzaven el contacte amb persones alienes al seu nucli familiar.
  2. Els inversors van veure una oportunitat de mercat en la compra-reforma-venda d’immobles antics per cobrir aquesta demanda, aprofitant la conjuntura econòmica de baixos tipus d’interès i alts nivells d’estalvi dels particulars.

MIREIA AGUILAR BADIA, de la mà de AEPSI, va decidir satisfer aquesta demanda creixent oferint-los el coneixement i contactes obtinguts a través dels anys d’experiència com a gestora de la promotora AVITA CAT SL i de l’agència immobiliària ESPAI PROPI.

Des d’aleshores, CERKEM ha acompanyat a molts particulars i inversors en al cerca de l’immoble que necessiten, sempre amb un tracte proper, aportant tot els coneixement i assessorament necessari i oferint màxima confiança i professionalitat als seus clients.