BLOG

Informació útil pel dia a dia

Renova la teva llar: 6 idees estiloses per decorar sense gastar una fortuna

Renovar la teva llar i donar-li un nou aire no ha de implicar un gran desemborsament econòmic. Amb una mica de creativitat i algunes idees intel·ligents, pots transformar el teu espai de manera estilosa i econòmica. A Cerkem et compartim sis idees que t’ajudaran a decorar sense gastar una fortuna:

  1. Parets cridaneres amb paper tapís removible

Transforma una habitació amb paper tapís removible en una paret destacada, és econòmic i fàcil d’aplicar, a més que el pots canviar segons les teves preferències sense problemes.

  1. Renova els teus mobles amb pintura

Dóna-li una nova vida als teus mobles vells utilitzant pintura però tria colors de moda com el gris fosc o el blau mitjanit per a un toc modern i sofisticat.

  1. Canvia els tèxtils

Els tèxtils com ara coixins, cortines i mantes poden transformar completament un espai. Opta per colors i estampats que complementin el teu estil personal i la decoració existent.

  1. Col·loca miralls estratègicament

Els miralls no sols fan que un espai sembli més gran i lluminós, sinó que també poden ser elements decoratius elegants. Busca marcs interessants a botigues de segona mà per estalviar encara més.

  1. Decora amb plantes

Les plantes són una forma econòmica i fresca de decorar qualsevol habitació. Opta per plantes d’interior fàcils de cuidar com les falgueres o les suculentes, i col·loca-les en testos de disseny o cistelles teixides.

  1. Canvia els accessoris

De vegades tot el que es necessita per actualitzar un espai és canviar els accessoris, com ara actualitzar els poms de les portes, les aixetes del bany o els llums de taula per opcions més modernes i econòmiques.

Renovar la teva llar no ha de ser car. Amb una mica de creativitat i aquestes idees estiloses, pots aconseguir una transformació impressionant sense esgotar el teu pressupost. A més, en fer petits canvis, pots mantenir la teva llar actualitzada i atractiva per als possibles compradors en el futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.